Uncategorized

Ubuntu er en oplagt platform for robotteknologi

Har du altid interesseret dig for robotter og robotteknologi? Og drømmer du om at arbejde med det i fremtiden? Måske arbejder du endda allerede med det i dag, men uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at Ubuntu er en oplagt platform at arbejde på til formålet. Platformens åbne tilgang er nemlig oplagt når vi taler om robotteknologi. Vidensdeling er således et vigtigt nøgleord inden for branchen, og delingen af viden foretages let og elegant via et åbent system som Ubuntu. I fremtiden vil din virksomhed endda kunne arbejde med såkaldte rpa løsninger, hvilket vi også ser nærmere på her.

Lad dig inspirere af Precio Fishbone

Kender du til IT-virksomheden Precio Fishbone? Hvis ikke, så er det på tide at du får set nærmere på den. Den arbejder nemlig blandt andet med såkaldte rpa løsninger, hvilket er en forkortelse for “Robotic Process Automation”. Kort fortalt handler det om, at man uddanner og oplærer robotter i at udføre ofte monotone arbejdsopgaver, som det tidligere har været menneskers arbejde at udføre. Rigtig meget tyder på, at netop rpa løsninger kommer til at definere fremtidens udvikling inden for robotindustrien, så hvis du vil være med hvor det sker, så er det vigtigt at du får læst godt og grundigt op på teknologien.

Måske er det endda en mulighed, at du i fremtiden vil kunne drive en virksomhed der selv arbejder med rpa løsninger. I så fald vil vi anbefale dig, at du etablerer din virksomhed på et fundament af åben og frit tilgængelig information. Det man også på engelsk kalder “open source”. Det er præcis det som Ubuntu er baseret på. Dermed vil din virksomhed kunne vidensdele med andre aktører, og sammen kan I skabe nye rpa løsninger til glæde for os alle.

Ubuntu er den oplagte platform for selvstændige erhvervsdrivende

Ud over den førnævnte fordel med at systemet er open source, er der mange andre fordele ved at benytte Ubuntu. Det er i sandhed en værdig konkurrent til Windows og lignende operativsystemer. Systemet er nemlig også fuldstændig gratis, hvilket står i stærk kontrast til konkurrenternes styresystemer. Som selvstændig erhvervsdrivende er bundlinjen en der altid skal skeles til, så hvis man har mulighed for at sænke sine omkostninger, er det naturligvis noget man bør overveje kraftigt.

Er du klar til at kaste dig over din nye tilværelse som selvstændig indehaver af en IT-virksomhed? Og så endda en med speciale i robotteknologi og rpa løsninger? Så kom straks i gang. Første skridt er at få oprettet din virksomhed, og at få installeret Ubuntu på dine arbejdscomputere.

sociallyviral