Uncategorized

Sådan får du størst glæde af Ubuntu i hjemmet

Et stigende antal computerbrugere vælger at kaste sig over det åbne styresystem Ubuntu. Det er der mange gode grunde til at de gør. For ud over at styresystemet er komplet åbent, og således muligt at bidrage til, er det faktisk også gratis. Det er der åbenlyst en del der er positivt stemte over. Er du også en af dem der har valgt at få installeret Ubuntu på din computer? Så kan du med fordel læse denne artikel. Vi kommer nemlig ind på hvordan du får størst glæde af Ubuntu i dit hjem.

Indret dit kontor hyggeligt og indbydende

Mange af de mennesker der bruger Ubuntu til dagligt, benytter det i professionelt regi. Blandt andet som udviklere eller lignende. En del selvstændige som driver virksomhed hjemmefra benytter også Ubuntu. Tilhører du en af de grupper, eller er du blot begyndt at bruge Ubuntu på det seneste, så fortjener du at indrette dit kontor hyggeligt og indbydende. Så får du nemlig mest muligt ud af din tid foran computeren.

Indret dit kontor med dejlige puder, og sørg for at de har nyt pudebetræk på

En af de måder hvorpå man kan gøre sit kontor mere lækkert på, er ved at indrette sig med masser af puder. Der er ikke meget der indbyder mere til afslapning og hjemlig atmosfære end netop puder. Husk at putte noget nyt og lækkert pudebetræk på dem. Det anbefales du at købe hos webshoppen bga.dk.

Sørg for gode arbejdsforhold

Har du Ubuntu installeret på en stationær computer på dit kontor, så er denne forbundet til en computerskærm. Her er det vigtigt at du har en nyere af slagsen, så du får størst glæde af Ubuntu i hjemmet. Den nyere skærm er lig med en høj opløsning, og det er bedst for øjnene, og skaber større overskuelighed. Husk også at benytte en behagelig kontorstol, samt et ordentligt kontorbord.

sociallyviral