Uncategorized

Fordele ved Ubuntu

Første gang, man dykker ned i Ubuntu, skal man lige vænne sig til det. Her åbner en hel ny verden sig nemlig. Det er lidt ligesom, når man skal i gang med alt muligt andet i livet. Mange nye brugere kommer fra Windows, og der er en verden til forskel mellem de to styresystemer. Systemets udseende og funktionalitet slår på mange måder Windows, og det samme gør brugeroplevelsen. Jo mere, man bruger det, jo mere glad bliver man for det. Det er lidt ligesom, når man dyrker motion – man skal lige i gang, og så bliver det en stor fornøjelse. Kan man lide at træne derhjemme i al slags vejr, så kan man med fordel anskaffe sig crosstrainer online.

Ubuntu kører hurtigere end Windows

Man skal ikke have brugt Ubuntu i ret lang tid, før man finder ud af, at systemet kører langt hurtigere end Windows. Man vil desuden opleve, at man har langt større kontrol over systemet. Brugergrænsefladen fremstår også langt mere ren, og skalerbarheden er stor. Med systemets hurtighed oplever man også en lethed, som man ikke finder i ret mange styresystemer.

Man kan med ro i sindet kaste sig ud i et Ubuntu-eventyr, og så skal man ellers bare lige væbne sig med tålmodighed. Som med alt andet tager det lidt tid at komme ind i det.

sociallyviral