Uncategorized

Ubuntu for begyndere

Der er nok mange, som har hørt ordet Ubuntu, men det er de færreste, som ved hvad det er. Det er nemlig både et gratis styresystem som Linux og et begreb, som stammer fra Sydafrika. Det er et begreb, som dækker over, at det er et fællesskab, og at alle eksisterer for og med dette fællesskab. For dem, som er computerkyndige, så er Ubuntu også et styresystem, som minder meget om Linux, det er gratis, og det har de samme features og tillægsprogrammer, som du finder i Linux, så du kommer ikke til at stå og mangle dele af dit styresystem eller tillægsprogrammer, for det er det samme, du får. Alle dem, som er med til at udvikle det, er ulønnede, og det samme er dem, som spreder budskabet, så det er derfor det har fået navnet Ubuntu, for det er den samhørighed, som skal sikre, vi eksisterer og arbejder mod et fælles mål.

Så let som at klø sig i nakken

Når du vil prøve at se, om Ubuntu er noget for dig, så skal du ikke være nervøs for, at du skal bruge en masse tid på at lære et helt nyt system at kende. Du skal ikke engang bruge en begynder guide for at komme i gang. Faktisk skal du slet ikke downloade noget for at prøve Ubuntu hjemme. Det er lige som i gamle dage, hvor du havde en cd-rom, og ud fra den kan du så se, om det virker for dig. Hvis du har nogle spørgsmål, så er der på deres hjemmeside masser af hjælp at få, og der er også forskellige former for netværk online, som også er med til at sikre, du altid kan få den hjælp, som du har brug for, I det alle er interesserede i, at alt virker, så er det ikke noget, som kommer til at koste dig en øre, for det er grundtanken bag ved Ubuntu, både som styresystem og som begreb, et fællesskab som arbejder mod et fælles mål.

Ubuntu er et spændende fællesskab

Ubuntu står for fællesskab, og at alle bringer deres bedste til en gratis fest, for hvis ikke alle bringer det bedste de har af humør til en fest, så kan en være med til at ødelægge det hele. Når det kommer til fest, så skal du bruge partyking.dk. For det er nemlig de færreste, som kan være i dårligt humør, når alle de ingredienser, som der er til en fest, er til stede og det leveret af et firma, som har stor erfaring med at finde det, som er det helt rigtige til dig og dine fester. Vi har alle prøvet det, og de fester, hvor der er leveret de bedste gadgets, kostumer eller noget helt tredje, det er en ny fest hver gang, og der skal jo som med Ubuntu bidrages til fællesskabet så alle, vært som gatecrasher, får en rigtig sjov aften og er med til at skabe en fest, som der bliver snakket om i månedsvis.

sociallyviral