Uncategorized

Bag om Ubuntu

På ganske få år lykkedes det at bygge et af verdens mest populære styresystemer. Det er en visionær sydafrikaner, der står bag Ubuntu, og med sig havde han en lang række af dygtige Linux-programmører. Styresystemet et både frit og gratis, og det har opnået stor popularitet i alle dele af verden. Har man endnu ikke stiftet bekendtskab med det, kan det downloades kvit og frit. Det er tilmed nemt at komme i gang med.

Bag Ubuntu står en mand, der pludselig fik en idé. Denne idé skulle vise sig at holde stik, og der gik ikke lang tid, før den store succes viste sig. Idéen kom i kølvandet på år 1999, hvor IT-aktierne steg meget drastisk. Det var et tidspunkt, hvor det teknologiske snart skulle få en endnu større betydning for verden, end man havde ventet.

Mange nye IT-virksomheder kommer løbende til

I 2020 dukker der også hele tiden nye IT-virksomheder op, og er det noget, man selv går med drømme om, kan man optage et erhvervslån uden sikkerhed online. For at ansøge skal man have registreret sin virksomhed, så man har et CVR-nummer, og derfra gælder det blot om at indtaste relevante oplysninger for at få en ansøgning af sted.

Det kræver noget at få succes med sin virksomhed, og kapital er blot en del af dette. Vælger man at låne penge, kan man få endnu mere til at ske, og sådan var det også for manden bag Ubuntu. Investerer man i sin virksomhed, kan man nå til helt nye højder med den, og det behøver slet ikke at tage så lang tid at få en indtjening, som mange mennesker går og tror.

Succesen venter sommetider lige om hjørnet.

sociallyviral