Uncategorized

Køb dit tøj online via din Ubuntu-computer

Er du kørt træt i computere med Windows og macOS-operativsystemer? Så kunne det meget vel tænkes, at det var tid til at du gav Ubuntu en chance. Dette computerstyresystem er nemlig hurtigt, intuitivt og ikke mindst 100% åbent. Og så er det i øvrigt glimrende at benytte hvis man bruger sin computer til at handle online. Sikkerheden er nemlig i top, og der findes adskillige gode browsere man kan benytte til formålet. Og nå ja, så gør det heller ikke noget, at Ubuntu faktisk er et 100% gratis styresystem, vel? Lad os se nærmere på det her.

Gør dig klar til årets fest, og køb dine nytårskjoler direkte fra din Ubuntu-computer

Årets helt store højtider, jul og nytår, nærmer sig med stormskridt. Det betyder naturligvis, at det er tid til at samles med venner og familie. Det er en tid hvor man virkelig kan komme hinanden nær, og hvor man i særdeleshed til jul kan få hygget med sin familie. Til nytår handler det i højere grad om at give den gas og fyre den af, og til formålet er flotte og festlige nytårskjoler fuldstændig uundværlige.

Har du lært din nye Ubuntu-computer at kende? Og er du allerede blevet en haj til at handle online på den? I så fald er det bare om at smutte forbi en webshop såsom NA-KD, for her er der masser af festlige nytårskjoler at tjekke ud. Der er helt sikkert også en der passer til lige netop din personlige stil.

Alt kan ordnes fra din Ubuntu-computer

Det er ikke blot din onlinehandel du kan foretage fra din Ubuntu-computer. I virkeligheden kan du ordne alt det du er vant til fra din Windows eller macOS-computer på din Ubuntu-computer.

Ingen opgave er for lille for Ubuntu-styresystemet. Skal du for eksempel programmére, arbejde med tekstbehandling eller Powerpoint præsentationer, så findes der dedikerede programmer til formålet. Du kan også overveje at benytte Google Docs i stedet. Her er der som bekendt tale om en web- og cloudbaseret løsning, og som sådan er dedikerede downloadede programmer slet ikke nødvendige. Det hele ordnes nemlig blot direkte fra din browser.

Installér Ubuntu i dag

Så hvad venter du på? Giv Ubuntu et forsøg. Meget kan man sige om det, men det er i hvert fald sikkert, at du ikke kommer til at skulle punge ud for det. For som bekendt er styresystemet ganske gratis. Så hvorfor ikke tage imod en sådan gratis gave her op til jul? Sæt i gang!

sociallyviral