Ubuntu

Designet til dig og mig

Ubuntu er designet, så det er til brug for den gennemsnitlige forbruger, brugerfladen er holdt på en sådan måde, at den burde være lige til at gå til, og så enkel, at den uden problemer ville kunne erstatte de styresystemer, som du bruger nu, og uden du skal kæmpe for at lære en masse nyt. Det burde være så enkelt, som det kommer, og alle, selv dem som ikke er så computerkyndige, vil ikke have problemer.

Når du har valgt Ubuntu som dit styresystem, så vil du opdage, at der er flere underprojekter til Ubuntu, som også er med til at sikre, det hele kører som smurt. Det er projekter, som er til skolebrug, og til dem, som bruger et system og programmer, som er til lektiebrug. Ubuntu har det hele.

Det er meget populært

Ubuntu har, siden det startede, spredt sig til millioner af computere verden over, og de er meget klare i deres udmeldelser, de vil være den foretrukne gratis service til computere over hele verden, og de er godt på vej.

Til dem, som er i tvivl om de skal tage springet, så er der mange derude, som er med i forskellige netværk, og de har deres egne hjemmesider, hvor du kan blive en del af et fællesskab og sikre, du får alt den støtte og hjælp, som du skal bruge for at komme godt i gang med systemet.

Det er også der, hvor du finder ud af, at der er nye opdateringer, og der kan også være en del nye programmer, som er blevet udviklet, som du vil kunne få stor brug for, og hvis du, som mange andre får gjort nogle gange, får ødelægt noget ved dit styresystem, så er det også der, hvor du ofte kan finde den hjælp, som du skal bruge.

Et fælles mål

Det er virkelig et sted hvor fællesskabet er i samme ånd som Ubuntu-ordet prædiker. Det er fællesskab, hvor alle eksisterer, fordi en eksisterer og alle eksisterer for at give til den samme pulje.

Det er i fællesskabets ånd disse hjemmesider eksisterer, og det er i den ånd alle derinde deler, hvad de ved, og hvad der er af nyt.

Fællesskabet er vigtigt, og det er bestemt i den ånd, som er Ubuntu, så er det noget, som tiltaler dig, så er Ubuntu måske det styresystem, som du skal vælge.

sociallyviral