Ubuntu

Det kan ikke blive lettere

 

Som Ubuntu kommer til flere og flere platforme, så bliver det meget lettere for dig at have med det at gøre. Det vil blive endnu lettere at få alle dine forskellige maskiner til at arbejde sammen, og de vil uden problemer kunne “snakke” sammen og gøre det meget lettere at overføre ting mellem dem uden problemer. Noget som de fleste af os meget gerne vil være med til at alle vores forskellige maskiner som computere, telefoner og tablets skal kunne i form af at sende og modtage filer, billeder og andet til hinanden.

Det gør det hele så meget lettere, og med alle de smarte fjernsyn, som er kommet på markedet her de sidste par år, så kan det måske også være vi en dag skal se fjernsyn med Ubuntu som styresystem som en fast del af deres teknologiske vidundere.

Der er jo ingen som forhindrer os i at sikre, vi bruger Ubuntu alle steder, vi har heldigvis stadig den mulighed, at vi kan vælge, hvad vi gerne vil, og det er som regel det, som er lettest for os selv og Ubuntu er nu engang et let styresystem at bruge.

sociallyviral