Ubuntu

Et moderne fænomen

Når de fleste tænker styresystemer, så tænker de ikke open source. For det første, fordi den slags systemer ikke er installeret på de computere, telefoner og tablets, der kan købes rundt omkring. Men en anden og mere vigtig grund er, at mange ikke ved, hvad et open source program kan gøre for dig, og hvor nemt det faktisk er at bruge.

Heldigvis er der skabt styresystemer, der både er nemme at bruge, og som samtidig er gratis. De to ting kombineret har gjort, at Ubuntu har opnået den popularitet, som det har, på rekordtid. Det bygger på et kendt og solidt fundament, nemlig Linux, som mange har hørt om. Men samtidig har det fordelen i at være brugbart for alle, store som små.

Der er en god grund til at nettet er ved at flyde over af superlativer over dette helt igennem fantastiske og meget brugbare styresystem, der gør, at du kan indrette dit styresystem lige efter dit eget hoved og dermed indrette både det og de dertilhørende programmer på en måde, der passer dig helt perfekt i din hverdag.

Men det stopper ikke her, for ikke kun er det gratis, det udvikler sig løbede og følger med tiden.

sociallyviral