Ubuntu

Ubuntu er trendy

Opdater dit gamle styresystem

Ubuntu trender som aldrig før, men ved du helt, hvad det dækker over? Hvis du ikke lige er udlært i computer sprog, kan det godt være, at du har hørt om Ubuntu, men ikke lige ved, hvad det helt præcist er. For Ubuntu er et gratis styresystem som Linux, men ubuntu er også et begreb, der stammer fra Sydafrika. Begrebet dækker over, at der er et fællesskab og alle individer i dette fællesskab eksisterer både for og med dette fællesskab. Grunden til, at computer styresystemet har fået navnet Ubunutu er, at der er tale om et styresystem, der er udviklet af ulønnede, der selv er med til at udbrede systemet. For hele grundtanken er at, der er tale om en samhørighed, der er med både eksistens og at der arbejdes mod et fælles mål.

Forældet og farligt

Der er alt for mange, der stadig bruger forældede styresystemer til deres computere. For mange af de gamle Windows systemer som Windows XP, Windows 7 og Windows Vista yder ikke den beskyttelse, der er brug for, for at yde optimal beskyttelse til dine vigtige computer data. Det er flere års siden, at Microsoft stoppede med at yde support til deres Windows XP, men der er stadig et overvælgende stort altal computere, der kører på dette forældede system. Hvis du er en af dem, såtænk dig om og Vælg styresystem til din computer med det samme. For de omtalte styresystemer er i bedste fald forældede og i værste fald farlige. For dine dyrebare computer data er slet ikke beskyttet godt nok, hvis du bruger et forældet styresystem. Men det er heldigvis ikke nødvendigt at gave flere tusinde kroner frem for at købe en ny computer med et opdateret styresystem. Der findes heldigvis gratis alternativer.

Gratis alternativer til dig

Du kan heldigvis vælge at få et nyt styresystem på din computer. Derved slipper du ud af fælden med forældede styresystemer på en let og gratis måde. Med Linux får du et moderne styresystem til din computer, der har næsten alt, hvad hjertet kan begære. Med Linux har sikkerheden første prioritet og alle andre funktioner kommer på anden pladsen. Linux er struktureret på en måde, der gør at sikkerhedopdateringer hurtigt ude ved alle brugere. Derfor er det gjort svært at lave skadelige koder, der kan ramme systemet. Det bedste er, at Linux som udgangspunkt er gratis, hvilket også gør sig gældende for de medfølgende programmer. Det er gjort hurtigt, nemt og enkelt. På den måde kan de sammenlignes med online forhandlere som eksempelvis footway.dk, der har gjort det nemt, enkelt og lige til at købe lækre sko på nettet. For hvorfor gøre det mere besværligt, end det behøver at være?

sociallyviral