Ubuntu

Ubuntu er også til telefoner med mere

I de senere år har alle, som producere styresystemer, også bevæget sig ind på andre platforme som mobiltelefoner og de mange tablets, som der bliver brugt over hele landet.

Det samme er Ubuntu begyndt på, dem som sidder og udvikler og videreudvikler Ubuntu har indset, at med den stigende popularitet, som der er kommet for Ubuntus styresystem i de senere år, så er der også brug for styresystemer til både tablets og til smartphones, for de er om muligt mere i brug end computerne er.

Tilfredese brugere

Når dem, som bruger Ubuntu er så tilfredse, så er det med at følge op på det og få lavet systemer, så du kan få Ubuntu på alle platforme.

Det er dog ikke noget, som lige bliver sat op natten over, så der er mange ting, som lige skal falde på plads først, og der er mange ting, som også skal være på plads, og som vi alle ved, så er der altid en masse knaster, som skal høvles af, når man starter på noget nyt.

Men til stort held for alle os, som bruger Ubuntu, så er Ubuntu et produkt, som står på et godt fundament, og de har en platform fra deres styresystem til computere, som de kan basere alt på, og det er med til at gøre, de lettere kan komme i gang med at få lavet til de mange andre platforme, som er derude.

Så inden du får set dig om , så er det på alle dine digitale medier, du kan bruge Ubuntu, og det bedste ved Ubuntu er, at det er gratis, og de nye platforme vil også være gratis systemer. Det er hele ideen ved Ubuntu, og det kommer ikke til at ændre sig.

sociallyviral